Professionele aanpak. Da's zeker.

Wist je dat wij met het Orange B2B aanbod bij 94% van de zelfstandigen en KMO's een aanzienlijke besparing kunnen realiseren op de facturen voor telefonie en internet? 

Contacteer ons voor een gratis analyse van je huidig telecompakket of voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze B2B-experten.

Kies voor B2B-expertise

Kwaliteit en service zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hebben alle competenties in huis om jouw onderneming bij te staan inzake alle telecomnoden. Of het nu gaat om mobiele, vaste of VoIP-Telefonie en vast of mobiel internet; ons team van ervaren specialisten zorgt steeds voor een totaaloplossing op maat van jouw bedrijf.

We bezorgen je graag kosteloos en vrijblijvend een voorstel op maat, gaande van 1 gsm abonnement voor een éénmanszaak tot een fleet van tientallen mobiele en/of vaste nummers voor al uw medewerkers.

Je kunt op ons rekenen voor:

  • Keuze van het optimale pakket op basis van jullie behoeften.
  • Professionele en zorgeloze overstap naar het Orange netwerk.
  • Regelmatige check-ups van de tariefformule(s).
  • Een rechtstreeks contactpersoon voor jouw onderneming.

Ons aanbod voor professionele klanten

Shape Mobile

Dé beste mobiele oplossing voor uw professionele vloot. Flexibele formules, een performant mobiel netwerk en een simpel beheer.

Shape Fix

Een globale telecomoplossing voor een comfortabel beheer van telefonie en internet in jouw bedrijf. Een all-in-one oplossing!

Mobiline

Alle voordelen van de vaste lijn... Zonder de vaste lijn! Geniet van alle functies van vaste telefonie op al je mobiele toestellen.

Voip-oplossingen

Vrijwel gratis telefoneren? Dan is bellen via het internet de ideale oplossing. Je verliest niets aan comfort, ook zonder vaste lijn.