Professionele aanpak? Yes.

Contacteer ons voor een gratis analyse van uw huidig telecompakket of voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze B2B-experten.

Wist u dat wij met het Orange B2B aanbod bij 94% van de zelfstandigen en KMO's een aanzienlijke besparing kunnen realiseren op de facturen voor telefonie en internet? Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons aanbod voor zakelijke klanten

Shape Mobile

Dé beste mobiele oplossing voor uw professionele vloot. Flexibele formules, een performant mobiel netwerk en een simpel beheer.

Shape Fix

Een globale telecomoplossing voor een comfortabel beheer van telefonie en internet in uw bedrijf. Een all-in-one oplossing!

Mobiline

Alle voordelen van de vaste lijn... Zonder de vaste lijn! Geniet van alle functies van vaste telefonie op al uw mobiele toestellen.

Voip-oplossingen

Vrijwel gratis telefoneren? Dan is bellen via het internet de ideale oplossing. U verliest niets aan comfort, ook zonder vaste lijn.

Kies voor B2B-expertise

Kwaliteit en service zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hebben alle competenties in huis om uw onderneming bij te staan inzake al uw telecomnoden. Of het nu gaat om mobiele, vaste of VoIP-Telefonie en vast of mobiel internet; ons team van ervaren specialisten zorgt steeds voor een totaaloplossing op maat van uw bedrijf.

Wij bezorgen u graag kostenloos en vrijblijvend een voorstel op maat van uw onderneming, gaande van 1 gsm abonnement voor een éénmanszaak tot een fleet van tientallen mobiele en/of vaste nummers voor al uw medewerkers.

U kunt op ons rekenen voor:

  • Keuze van het optimale pakket op basis van uw behoeften.
  • Professionele en zorgeloze overstap naar het Orange netwerk.
  • Regelmatige check-ups van uw tariefformule(s).
  • Eén rechtstreekse contactpersoon voor uw onderneming.